Après ski

Vielha, lloc de trobada d’esquiadors, senderistes, amants de la vida social i del bon menjar, es reuneixen diàriament per gaudir d’un après ski únic als Pirineus.

Amb nombrosos bars de pintxos i altres locals de restauració, a tan sols 10 minuts de l’estació d’esquí de Baqueira Beret i a 20 de la frontera francesa, Vielha s’ha convertit en el centre neuràlgic on tan esquiadors com amants de l’estiu es reuneixen després d’un dia ple d’activitats a la natura.

En tan sols un parell de carrers hi trobaràs nombroses possibilitats d’oci. Els més petits poden divertir-se patinant a la pista de gel situada en el complex esportiu Palai de Gèu. Allà podràs llogar patins i passar una bona estona fent esport. Els més curiosos podran descobrir la història i les arrels d’un territori on tot i el pas dels anys, s’ha mantingut pràcticament intacte el caràcter de poble típic de muntanya al Museu Etnològic de Vielha. Tanmateix, els amants de l’art podran descobrir, entre d’altres, el Crist de fusta del segle XII que es troba a l’Església de Sant Miquèu de Vielha, considerat un dels elements més importants del romànic aranès. Les opcions són variades. L’únic que s’ha de fer és venir.

Descobreix la gastronomia dels acollidors restaurants del municipi.

I quina millor manera de finalitzar un dia d’activitat a la natura que
passejant per les agradables avingudes del centre de Vielha. 

Per als amants de la vida social, Vielha ofereix una animada vida nocturna,
on els qui vulguin gaudir de la nit trobaran l’espai a la seva mida.