VISITES CULTURALS/ PATRIMONI A L’ABAST DE TOTHOM.

Vielha, un museu a l’aire lliure.

Vine a descobrir un dels tresors més ben conservats de tot el Pirineu: Esglésies i capelles construïdes als segles XI, XII i XIII, que et permetran conèixer la història d’un país.

Des de la rusticitat de l’escultura en pedra, fins a l’excepcionalitat de les obres esculpides en fusta, passant per la indubtable qualitat de la policromia que cobreix aquestes escultures de fustes, retaules gòtics i murs de les esglésies i que prenen color amb sorprenents i emotives escenes.

La riquesa artística és tan complerta com variada i segur que no et deixarà indiferent. Deixa’t sorprendre pel patrimoni que amaguen aquests 13 pobles que formen el municipi de Vielha.

NO ET PERDIS LA RUTA ROMÀNICA D’ARAN.

Les esglésies de BETLAN, BETREN, CASAU, ESCUNHAU, GAUSAC, MONTCORBAU, VIELHA i VILAC formen part de la Ruta Romànica d’Aran. Algunes d’aquestes esglésies obren les seves portes els mesos d’estiu (BETREN, ESCUNHAU i BETLAN) i poden ser visitades en horaris concertats amb guies especialitzats en patrimoni i que et permetran conèixer tots els tresors que amaguen aquests temples

La resta de l’any, les esglésies romanen tancades excepte en horaris de culte, a excepció de l’església de Vielha que roman oberta al públic durant tot l’any. Per visites concertades truqueu al 973 641815.